Een betrouwbare logistieke partner [NL]

Wij bieden een totaaloplossingen voor uw lading.

Elke lading tegen concurrerende voorwaarden afleveren

Sinds 1990 zijn wij volledig gespecialiseerd in groupagevervoer van en naar Zwitserland. We hebben een fijnmazig netwerk van bestemmingen opgebouwd. Daardoor kunnen we elke lading tegen concurrerende voorwaarden op zijn eindbestemming afleveren. Of het nu om één pallet gaat of om een volle oplegger.

  • Uw lading
  • Plan van aanpak
  • Estafette
  • Het transport
Uw lading

Wat wilt u waar naartoe laten brengen?

Vanuit ons douanekantoor in Scherpenzeel begeleiden wij de invoer en uitvoer van goederen van en naar landen buiten de EU. Wij ondersteunen u bij de gebruikelijke douaneformaliteiten én gaan graag een stapje verder. Met deskundig advies helpen wij u goederen fiscaal vriendelijk in, door of uit te voeren. Mede dankzij onze AEO Certificering doen we dat snel en efficiënt. Welkom!

Vraag informatie aan

Het woord samenwerken staat zowel bij Mateboer Bouw als bij FramePlus op één. Het is een partij die in oplossingen denkt en meedenkt met de klant, ook als een prijsaanvraag een keer scherp moet. Daarnaast is de kwaliteit erg goed en de communicatie naar onze uitvoerders is proactief. Kortom een partij om zeker zaken mee te doen in de toekomst.

Jan Heite, Mateboer Bouw B.V. Kampen

In de afgelopen jaren heb ik via verschillende projecten FramePlus leren kennen als een flexibel bedrijf dat meedenkt en altijd in overleg tot de juiste oplossing komt. De lijnen zijn kort en ze weten waar ze het over hebben. Ook het monteren op de bouwplaats wordt door FramePlus altijd keurig verzorgd. Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking in de toekomst!

Patrick Zweekhorst, Nijhuis Apeldoorn

Vanaf de start zijn wij klant bij FramePlus Bouwelementen. FramePlus levert veelal de bergingen voor onze “Leef Wel” woningen. Onze ervaringen met FramePlus zijn goed. Het is een bedrijf met korte lijnen en afspraak is afspraak. Ook ontwikkelen ze voortdurend hun producten door en brengen ze telkens nieuwe producten op de markt.

Gert-Jan Kwintenberg, Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen

Ik heb FramePlus de afgelopen tijd leren kennen als een prettige samenwerkingspartner, die duidelijke communiceert over offertes, planning en de uitvoering. Ze denken altijd met ons mee in oplossingen en leveren bovendien een mooi en goed product voor onze projecten!

Annerients Rusch, IIBO Heerenveen

FramePlus Bouwelementen is een bedrijf waar wij als Nijhuis veel zaken mee doen. Officieel zijn ze nog geen co-maker, maar zo gedragen ze zich wel. De samenwerking is erg plezierig. FramePlus is een partij van afspraak is afspraak. Ze maken een project ook af als het tegenzit en zijn hier open en transparant in over het gehele traject.

Joshua Smit, Nijhuis Noord

FramePlus leverde en monteerde voor ons vrijwel alle houten prefab bergingen en terrasschermen voor 373 woningen en appartementen in nieuwbouwwijk Rijnvliet te Utrecht. Zowel in prijsvorming en voorbereiding, als uiteindelijk in de uitvoering houden we een goed gevoel over aan de samenwerking. Voor komende projecten benaderen we FramePlus dan ook zeker weer.

William van Kempen, Bouwbedrijf van Stiphout

FramePlus is de afgelopen jaren uitgegroeid tot vaste partner voor prefab bergingen. Ze staan bij ons bekend als betrouwbaar, fanatiek en communicatief sterk en leveren kwalitatief goede bergingen tegen marktconforme prijzen. Samen leveren we bergingen door heel Nederland. FramePlus past veel materialen toe van Witzand, wat onze samenwerking verder versterkt.

Michiel Waanders, Witzand Bouwmaterialen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met FramePlus Bouwelementen voor meer informatie!