Vakkundig gemaakt, snel geplaatst

In onze werkplaats in Rijssen produceren wij elke berging vakkundig op maat, zodat ons montageteam op locatie de bergingen vlot kan plaatsen.

Een gestroomlijnd proces

Sinds 2014 is FramePlus Bouwelementen dé specialist in geprefabriceerde (houten) bergingen en produceren we al onze bergingen in onze eigen werkplaats. Hier creëren wij de frames voor de bergingen, monteren wij de wandafwerking en maken wij alles gereed voor montage op locatie. Op de bouw neemt ons montageteam het over, die in een mum van tijd de prefab bergingen monteren en de afwerking voor hun rekening nemen.

Team

Ontmoet het FramePlus team

Mart van den Berg
Projectcoördinator
Niels ter Harmsel
Bedrijfsleider
Johan Pas
Werkplaatstimmerman
Gerard Lankamp
Werkplaatstimmerman
Koos Beldman
Productieleider
Wouter Beldman
Werkplaatstimmerman
Robert-Jan Beldman
Operationeel manager
Daniël Beldman
Financieel administrateur
Femke Speksnijder
HR-adviseur
Automatische concepten
Automatische concepten
Sinds 2014

Specialist in geprefabriceerde houten bergingen

Wij zijn FramePlus Bouwelementen. Vanuit onze eigen productielocatie in Rijssen produceren wij seriematig vele bergingen per jaar voor aannemers en projectontwikkelaars. Deze prefab bergingen plaatsen wij vervolgens zelf op de plaats van bestemming. Dat doen we snel en uiteraard veilig. Dankzij onze slimme oplossingen plaatsen wij tientallen bergingen op één dag.

Vraag informatie aan
een berg aan ervaring

Onze prachtige projecten, voor vaste klanten

Sinds onze oprichting zijn we ieder jaar gestaag gegroeid. We zijn trouw aan onze klanten en gelukkig is dit wederzijds. Hierdoor werken we veel voor vaste aannemers en projectontwikkelaars, waarvoor we project voor project kijken naar de beste oplossing voor hun bergingvraag.

Prefab berging Helmond Witzand
  • Duurzaamheidscertificaten
  • Garantievoorwaarden
Duurzaamheidscertificaten

FSC en STIP gecertificeerd

Wij werken enkel met hout dat op een duurzame manier is gewonnen. Wij zijn FSC-gecertificeerd (certificaatnummer NC-COC-029615) en STIP-gecertificeerd (certificaatnummer SKH-STIP-00069). Daarmee kunnen wij u garanderen dat al het hout dat bij ons wordt verwerkt, duurzaam is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met FramePlus Bouwelementen voor meer informatie!