Vacature

Werkvoorbereider (40 uur)

FramePlus Bouwelementen is op zoek naar een fulltime werkvoorbereider! Ben jij die schoolverlater van de opleiding MBO Bouwkunde of soortgelijke opleiding, die graag wil werken binnen een dynamisch bedrijf waar je verschillende werkzaamheden op gaat pakken? Kun je zelfstandig en in teamverband goed werken en heb je affiniteit met hout en de timmerindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je komt een veelzijdig team van een jong en groeiend bedrijf versterken. Samen zorgen we ervoor dat alle projecten een succes worden! Jij bent dé expert op het gebied van geprefabriceerde (houten) bergingen.
Je vindt het leuk om verschillende werkzaamheden op te pakken en kunt hierin het overzicht bewaren. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk!

De volgende werkzaamheden voer jij uit:

  • Het maken van werktekeningen van houten bergingen in AutoCAD/ HSB-CAD;
  • Bestellen van benodigde materialen voor de productie;
  • Dagelijkse afstemming met de productieleider over de productieplanning, en deze afstemmen op de montageplanning;
  • Het coördineren van montagewerk op de bouwplaats met de betrokken partijen;
  • Het bewaken van de verschillende projecten en het bijhouden van meer- en minderwerk.

Wie zijn wij?
Wij zijn FramePlus Bouwelementen dé specialist in geprefabriceerde (houten) bergingen. We werken met passie dagelijks aan het produceren van al deze bergingen in onze eigen werkplaats. Op de bouw neemt ons montageteam het over, die in een mum van tijd de prefab bergingen monteren en de afwerking voor hun rekening nemen. Dit alles doen we door het inzetten van onze kennis en expertise op het gebied van hout en montage. We maken, samen, van ieder project een succes. We zijn hardwerkende mensen met onze eigen kennis en kunde.

Wat vragen we van jou?
Je gaat verschillende werkzaamheden oppakken binnen de organisatie. Van het maken van werktekeningen tot het afstemmen van de productieplanning.

Je functioneert goed binnen een dynamische en uitdagende werkomgeving die volop in ontwikkeling is en groeit!

Je bent een enthousiaste, gemotiveerde en gedreven harde werker die affiniteit heeft met de hout/timmerindustrie. Je bent een echte teamplayer, bent handig, technisch, oplossingsgericht en houdt van coördineren/aanpakken. Je bent communicatief vaardig, sociaal en kunt goed samenwerken.

Je hebt ervaring met AutoCAD (HSB-CAD is een pre) en hebt een MBO opleiding bouwkunde of een soortgelijke opleiding gevolgd.

Wij zorgen er samen voor dat je nieuwe kennis op doet en je verder ontwikkelt tot een top vakman door een interne opleiding te volgen, als dat nodig is. Op korte termijn wordt het programma HSB-CAD geïmplementeerd in de organisatie. Je krijgt hiervoor een cursus aangeboden, zodat jij je kunt specialiseren in het maken van de technische tekeningen.

Wat bieden we je?
Uiteraard krijg je een goed salaris (CAO Timmerindustrie). Je wordt uitgedaagd om met eigen ideeën te komen, je krijgt de vrijheid die je nodig hebt om maximaal gebruik te maken van je eigen talenten. Je bent medeverantwoordelijk voor een fijne werkomgeving samen met alle andere FramePlus medewerkers.

De functie is voor 40 uur per week, en je krijgt een eigen telefoon van ons.

Word jij onze nieuwe werkvoorbereider?

Stuur dan je motivatie met CV onder vermelding van ‘Vacature Werkvoorbereider’ naar: info@frameplus.nl.

 

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Solliciteren
Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Robert-Jan Beldman