Timmerman

Als timmerman bij FramePlus Bouwelementen werk je mee aan de productie van prefab bergingen. Je houdt je bezig met het fabriceren van bergingsdaken en wandframes en het aanbrengen van de gevelbekleding.

Timmerman (40 uur)

Sla de plank niet mis en grijp je kans bij FramePlus! Omdat we groeien zijn we opzoek naar timmermannen die onze fabriek komen versterken. Heb je geen ervaring als timmerman maar wil jij deze kans wel met beide handen aanpakken? We leren je graag de kneepjes van het vak. Benieuwd geworden? Snappen we! Solliciteer gauw.

Dit wordt jouw baan
Als timmerman bij FramePlus Bouwelementen werk je mee aan de productie van prefab bergingen. Je houdt je op dagelijkse basis bezig met het fabriceren van bergingsdaken en wandframes en het aanbrengen van de gevelbekleding op de wandframes. Al met al: geen dag zal hetzelfde zijn. We geloven in de kracht van ruimte en flexibiliteit zolang we samen onze doelen realiseren. Als team producten fabriceren waar we trots op zijn, dat is onze drijfveer. Trekt dit je aan maar kom je net van school of uit een ander vakgebied? Geen probleem, we leren je graag de kneepjes van het vak.

Dit is Frameplus
In 2014 kwam FramePlus Bouwelementen als eenmanszaak op de markt. Met veel passie voor het werk groeiden we snel. En dat maakt dat we vandaag de dag met een vaste groep mensen mogen werken aan onze mooie producten. Genoeg ruimte voor jouw talent, dus! Samen met vaste partners maken we een mooi product welke compleet gemonteerd bij de klant opgeleverd wordt. We zijn gevestigd in Rijssen en verzorgen prefab bergingen voor de hele Nederlandse markt. Kom jij ons team daarin versterken?

Met oog voor jou
Dus daarom bieden we jou graag meer:

  • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling volgens de CAO Timmerindustrie
  • 32 vakantie/ATV-dagen
  • Werken in een dagdienst
  • Van vrijdagmiddagborrels tot personeelsfeesten & eindejaarsgeschenken: aan gezelligheid is niets te missen!
  • Een hecht team met een goede werksfeer
  • Onmisbaar: fijn gereedschap
  • Heb je nog niet voldoende ervaring en wil je het vak leren? Dat kan ook! We leiden je graag op

Dus, zien we je snel?
We zijn nieuwsgierig naar jou! Stuur ons je sollicitatie en wie weet mogen we je snel verwelkomen! Heb je in de tussentijd nog vragen? Aarzel niet! Robert-Jan vertelt je graag meer.

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Solliciteren
Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Robert-Jan Beldman